CakeWish - Boodschap


                 
 Bestellen en Contact

Ook een taart wens? Via onderstaan mail adres kunt u een bestelling plaatsen.. Laat zo uitgebreid mogelijk weten wat je wensen zijn, eventueel met foto. In de mail mag je de gewenste datum aangeven, het aantal porties taart dat je graag wilt, het thema, de smaak van de cake en de smaak van de vulling. Zo kan Anita een juiste prijs voor je berekenen..
 Let op! Leest u eerst de "spelregels" om teleurstelling te voorkomen..
                    Spelregels:
 CakeWish is gesloten op zondag en maandag, er worden voor deze dagen geen bestellingen/afspraken geplaatst, ook niet voor afhalen van bestellingen. 
De eerste bestellingen op dinsdag kunnen worden afgehaald vanaf 15:00. CakeWish werkt alleen op bestelling en heeft daardoor geen openingstijden, er word met u overlegt wanneer de bestelling kan worden gehaald (dinsdag t/m zaterdag) Alle bestellingen dienen te worden afgehaald in Borgercompagnie (Veendam) hier is het taart atelier van CakeWish gevestigd, na het mail contact ontvangt u het volledige adres. Bij CakeWish is bezorgen alleen mogelijk voor bruidstaart opdrachten.
 CakeWish kan per week een beperkt aantal opdrachten aan nemen, afhankelijk van wat er al voor opdrachten in de agenda staan varieert dit aantal. (heeft te maken met de omvang/formaat van de opdracht)
Hieronder kunt u nazien of uw gewenste datum nog beschikbaar is, staat de datum in de lijst? Dan is het plaatsen van een bestelling voor deze datum helaas niet meer mogelijk.
Ook word in deze lijst mijn vakantie aangegeven, CakeWish is dan volledig gesloten voor opdrachten en mail contact.
Is de bestelling geplaatst en definitief gemaakt door CakeWish dan is het niet meer mogelijk de bestelling te verschuiven naar een andere datum of tijdstip, ik kom dan in de "problemen" met de overige opdrachten in mijn agenda. Ik vraag hiervoor uw begrip.
CakeWish doet erg haar best te reageren op uw mail binnen 24 uur, vermoed u dat er geen reactie is? Controleer dan uw Spam van uw mail adres, wellicht is daar een reactie van CakeWish.

          Mail adres voor info of bestellen:
        
                 taarten@cakewish.nl

 Onderstaande data zijn inmiddels volgeboekt en hier is een bestelling plaatsen helaas niet meer mogelijk:

  
  Gehele maand Juli 2020
  Gehele maand Augustus 2020
  2-3-4-5 September 2020
  
   Zomer vakantie 2020: Gesloten van 
    zaterdag 25 juli t/m dinsdag 
           18 augustus 2020
 Gesloten op: 25-26-31 december 2020
 Gesloten op 1-2 Januari 2021