CakeWish - Boodschap


                 
 Bestellen en Contact

Ook een taart wens? Via het onderstaand formulier   kunt u een bestelling plaatsen.
 Let op! Leest u eerst de "spelregels" om teleurstelling te voorkomen..
                    Spelregels:
 CakeWish is gesloten op zondag en maandag, er worden voor deze dagen geen bestellingen/afspraken geplaatst, ook niet voor afhalen van bestellingen. 
De eerste bestellingen op dinsdag kunnen worden afgehaald vanaf 15:00. CakeWish werkt alleen op bestelling en heeft daardoor geen openingstijden, er word met u overlegt wanneer de bestelling kan worden gehaald (dinsdag t/m zaterdag) Alle bestellingen dienen te worden afgehaald in Borgercompagnie (Veendam) hier is het taart atelier van CakeWish gevestigd, na het mail contact ontvangt u het volledige adres. Bij CakeWish is bezorgen alleen mogelijk voor bruidstaart opdrachten.
 CakeWish kan per week een beperkt aantal opdrachten aan nemen, afhankelijk van wat er al voor opdrachten in de agenda staan varieert dit aantal. (heeft te maken met de omvang/formaat van de opdracht)
Hieronder kunt u nazien of uw gewenste datum nog beschikbaar is, staat de datum in de lijst? Dan is het plaatsen van een bestelling voor deze datum helaas niet meer mogelijk.
Ook word in deze lijst mijn vakantie aangegeven, CakeWish is dan volledig gesloten voor opdrachten en mail contact.
Is de bestelling geplaatst en definitief gemaakt door CakeWish dan is het niet meer mogelijk de bestelling te verschuiven naar een andere datum of tijdstip, ik kom dan in de "problemen" met de overige opdrachten in mijn agenda. Ik vraag hiervoor uw begrip.
CakeWish doet erg haar best te reageren op uw formulier binnen 24 uur, vermoed u dat er geen reactie is? Controleer dan uw Spam van uw mail adres, wellicht is daar een reactie van CakeWish.

 Onderstaande data zijn inmiddels volgeboekt en hier is een bestelling plaatsen helaas niet meer mogelijk:

  18 April 2020
  5-21-28-29-30 Mei 2020
  2-3 Juni 2020
  3 Juli 2020
  
          Zomer vakantie 2020: Gesloten van 
    zaterdag 25 juli t/m dinsdag 18 augustus 2020


Voer ALTIJD uw mail adres in, dit is een verplicht veld. Via die weg neemt Anita Contact met u op !
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Email:
Telefoon:
Adres 1:
Adres 2:
Plaats:
Provincie:
Postcode:
Reacties: