top of page

Gastenboek

Tina Rubingh geplaatst op Oct 14, 2019 8:58 AM

Voor mijn 60 verjaardag en taart besteld, 2 hoog, groen met gele rozen. PRACHTIG. En de binnen kant smaakte heerlijk, chocolade taart met mandarijn vulling. Hij smolt op je tong. Zalig. We moesten even wennen aan de fondant buitenkant daar dit de eerste keer was dat we zo iets proefden maar beslist een herhaling waard.

Rita Tekkelenburg geplaatst op Jan 17, 2018 11:09 AM

Voor het 12.5 jarig huwelijk van mijn dochter en schoonzoon had ik een klein taartje besteld. Wit met roze rozen. Het was prachtig!!!! Zo ontzettend mooi!!!

Danielle geplaatst op Sep 18, 2017 4:58 AM

Voor de 4e verjaardag van onze dochter een hele mooie en erg lekkere K3-taart besteld. We hebben ervan genoten! Wat was ze trots. Heel erg bedankt. Groetjes, Danielle

Wilma Broersma geplaatst op Jan 9, 2017 8:49 AM

/Users/answilbroersma/Desktop/verjaardag Wilma/2016-01-07 taart van Paul en Guus/P1071674 uitgepakt nog duidelijker.JPG Van mijn zoon en een vriend deze prachtige taart gekregen voor mijn verjaardag. Veel te mooi om aan te snijden maar heb dat wel gedaan. De taart was heerlijk luchtig en fris en gelukkig niet te zoet. Poeh Beertje, Knorretje en Tijgertje zijn nog intact kon het (nog) niet over mijn hart verkrijgen. Veel foto's geschoten en deze (mondreclame he) goed doorgestuurd naar een ieder die wij kennen. Bedankt Anita!

Hanna geplaatst op Jun 1, 2016 4:16 PM

Heel mooi Art Deco style taart met zwart en wit. En het was bijna niet te zoet voor mijn smaak

Sitske geplaatst op Dec 1, 2015 10:57 AM

Prachtige en vooral erg lekkere Nijntje taart voor de eerste verjaardag van onze dochter! Wij en al ons bezoek hebben er van gesmuld. Bedankt!

Raymond en Marieke Postema geplaatst op Jul 8, 2015 4:02 PM

Wat heb je een super mooie bruidstaart voor ons gemaakt! Precies zoals we wilden en meer! En hij smaakte ook nog eens heel erg lekker. Bedankt Anita!!

A.Veenstra geplaatst op May 19, 2015 4:24 AM

Hallo Anita, wij wensen jou heel veel succes op je nieuwe lokatie.Pap en Mam.

Ronald & Mariëlle geplaatst op May 7, 2015 9:37 AM

Op onze trouwdag hadden we een prachtige vierkante taart, compleet met strik,namen en op kleur gemaakt. En voor alle gasten een klein taartje in dezelfde stijl. Heel mooi en strak. En wat was het lekker!!! Anita, je bent een echte taartenkunstenaar.

Annette geplaatst op May 1, 2015 11:37 AM

Op 14 juni 2014 hadden wij een fantastische witte bruidstaart met blauw lint en witte orchideeën. Helemaal in het thema van onze trouwdag. En op ons verzoek ook nog eens glutenvrij. Iedereen vond de taart overheerlijk. Zo lekker zelfs dat we een enkel laags taart hebben geregeld voor de trouwdag van mijn ouders in maart 2015. Ook weer glutenvrij en ook weer overheerlijk. Deze keer met oranje rozen. Nu op zoek naar een reden voor de volgende taart! We hadden je al bedankt, maar bij deze nogmaals, Anita.

Petra Bakker geplaatst op Apr 25, 2015 7:18 AM

een supermooie badeendjes bruidstaart. Zag er prachtig uit en smaakte overheerlijk. De tobbe staat inmiddels in de vriezer voor volgend jaar. Superbedankt.

Laura de Groot geplaatst op Apr 18, 2015 4:43 AM

De taart was super mooi en ook heel erg lekker! Mijn zoontje heeft ook heel erg genoten van zijn meptaartje. Een kleine punt vond ik dat de fondantlaag wat dik was. Maar verder was de taart helemaal super! Zou ik ooit weer een taart laten maken zou ik weer bij cake wish bestellen!!

Ester geplaatst op Sep 5, 2014 4:54 AM

Hoi Anita, Wat heb je een prachtige bruidstaart gemaakt voor de bruiloft van mijn schoonzusje en zwager gisteren! Echt geweldig. Gr, Ester

Jacquelien Blok geplaatst op Aug 28, 2014 1:27 PM

Het was een ontzettend leuke en vooral leerzame workshop! Ik kom zeker nog een keer een workshop volgen want het is een verslavende hobby geworden! Tot snel!

Kitty geplaatst op Aug 28, 2014 4:58 AM

Hoi Anita, ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame workshop! Hij is zo leuk en lekker geworden :-) Zeker voor herhaling vatbaar, dus tot snel!! Groetjes Kitty

Marjan geplaatst op Aug 20, 2014 8:10 AM

De cupcakes zijn weer goed in de smaak gevallen!! Helemaal geweldig de BMX cupcakes ! Bedankt ��

Kristel Nickolson-van der Rijst geplaatst op Jul 31, 2014 8:29 AM

Beste Anita, wat was onze bruidstaart mooi! Een taart van vier lagen met prachtige suikerbloemen versierd. Hij was precies zoals we afgesproken hadden en nog mooier! Van onze fotograaf kreeg jij het compliment dat het de mooiste taart was die hij op een bruiloft had gezien (steek die maar in je zak!) Naast dat de taart er prachtig uit zag, was de taart ook heerlijk! Er is dan ook helemaal niets van over gebleven. Dank je wel Anita voor je bijdrage aan onze bijzondere dag. Groetjes van Kristel en Martijn.

Tamar Kooke geplaatst op Jul 31, 2014 5:00 AM

Een super-taart op ons huwelijk op 19 juli van dit jaar!!! Hij was werkelijk prachtig en lekker bovendien. Ontzettend bedankt, foto volgt! Groeten Tamar en Jesus

Magda Tolsma geplaatst op Jun 29, 2014 5:17 AM

Wij waren gisteren op de 1e verjaardag van onze kleinzoon Levi en wat had hij een prachtige taart! Complimenten voor hoe perfect alles eruit zag. Bijna zonde om aan te snijden, maar de verrassing zat niet alleen aan de buitenkant, want hij was ook nog heerlijk van binnen, heerlijk luchtige cake en helemaal niet te zoet. Ik kom uit Drachten, maar voor zo'n taart rij je graag een eindje. Tot ziens! Groetjes, Magda

Esther geplaatst op Jun 28, 2014 7:17 AM

Anita, de taart voor Janou is niet alleen een juweeltje om te zien....de taart is ook heerlijk van smaak! Bedankt en tot de volgende taart.

Ilse van der Kooij geplaatst op Jun 24, 2014 7:04 AM

Beste Anita, Afgelopen zaterdag hebben we mijn vrijgezellenfeest bij jou mogen vieren, we hebben een hele gezellige dag gehad. En niet te vergeten; de taart was overheerlijk! Gr. Ilse

Nienke geplaatst op Jun 12, 2014 7:13 AM

Hoi Anita, Heel erg bedankt voor de prachtige Bumba taart die je voor Eden hebt gemaakt!!!! Iedereen heeft er van genoten!! Hij was heerlijk!!! Volgend jaar gaan we je zeker weer vragen!!! Heel erg bedankt!!

Patricia geplaatst op May 2, 2014 5:14 AM

Hallo Anita, Zondag was mijn surprise party! En wat een verrassing. Ik had slechts een 'gevoeletje' dat er iets ging gebeuren, maar ik was zondag helemaal overdonderd. Het feest was compleet met die prachtige, heerlijke taart van je! Het regende complimenten op je taart, dus dat wilde ik je toch even laten weten. Vriendelijke groeten, Patricia

Debby Jongen geplaatst op Jan 12, 2014 3:28 AM

Toevallig kwam ik op je site, omdat ik de vacature zag! Oh wat jammer dat we niet dichter bij elkaar wonen, dan was ik het taartavontuur graag met je aangegaan! Jouw verhaal is mijn verhaal, ook ik maaktte voor mijn dochter een prinsessentaart en van het één kwam het ander! En nu is het een zwaar uit de hand gelopen hobby geworden. Ik overweeg om ook voor mezelf te gaan beginnen. Je hebt een hele leuke site en maakt mooie taarten! Ik hoop dat je nog lang van deze geweldige hobby mag genieten! Groetjes Debby (een collega bakgek)

Riëtte Jonker geplaatst op Oct 12, 2013 1:15 PM

Ongelofelijk wat een kunstwerken maak jij! Die bruidstaarten..stuk voor stuk prachtig! Blij dat ik je tegen gekomen ben ;-)

Sandra Hannink geplaatst op Sep 30, 2013 7:15 AM

Wauw wauw wauw!!! Wat was onze taart mooi!!! Hij was zelfs nog mooier dan ik dacht, en hij smaakte heerlijk. Hij was niet te zoet, en heel luchtig. De toppers (Die van mijn oud-tante waren) pasten er gewoon perfect bij. Echt een dikke pluim!! Dankjewel!(Als ik de foto's heb, stuur ik je een foto!)

marja geplaatst op Sep 27, 2013 5:09 PM

Wij hebben een workshop gehad wat geweldig!!!!! Prachtige taarten gemaakt en we hebben een hele leuk leerzame avond gehad! Dank je wel Anita

Onno en Patricia Nieuwenhuis geplaatst op Aug 29, 2013 9:22 AM

Anita, Bedankt voor de mooie, geweldige bruidstaart! Iedereen vond hem prachtig en smaakte heerlijk. Helemaal bijzonder waren wij, het bruidspaar en ons zoontje dat bovenop de taart stonden. SUPER! Groetjes van fam Nieuwenhuis.

Mariella Idema geplaatst op Aug 18, 2013 5:32 PM

Nogmaals dank je wel voor de prachtige taart van de smurfen, Kyano vond hem geweldig en ook alle andere gasten stonden er echt versteld van.....veel positieve reacties gehad op de foto's die ik op Facebook had geplaatst. Hij was ook heerlijk, niet zo heel mierzoet maar precies goed....wij weten wel waar we in het vervolg onze taarten weg willen hebben....groetjes Mariella en de kids..

Sylvia Arends geplaatst op Jun 12, 2013 7:46 AM

Maandag heb ik samen met mijn vriendin een workshop taart maken bij je gedaan. Het was erg gezellig en goed verzorgd! Bedankt voor de duidelijke uitleg en goede tips! Ik kan niet wachten om zelf een taart te gaan maken. Het deed pijn om mijn mooie roze taart met witte stippen aan te snijden, maar hij was echt heerlijk!!!

Brenda geplaatst op Apr 29, 2013 4:11 PM

Hallo Anita, de prachtige taart die je voor mijn zoon Fabian hebt gemaakt is heelhuids aangekomen hoor. Wat was hij blij verrast toen hij 's ochtends in de kamer kwam en de taart zag staan. Heel hartelijk bedankt voor het mooie en vooral heerlijke kunstwerk!!!! We hebben er met elkaar heerlijk van genoten. Ik sluit me bij Tirza aan. Het is vanuit Assen de rit zeker meer dan waard geweest. Volgende verjaardag zal ik weer aan je denken.

Martin en agnes geplaatst op Apr 3, 2013 3:01 PM

De stapeltaart voor Naomi was SUPER en heerlijk!!! Voor herhaling vatbaar. Super bedankt, groetjes

Tirza geplaatst op Apr 1, 2013 8:29 AM

2 week voor datum was ik op zoek naar een speciale taart voor mijn dochter haar 1e verjaardag. In Assen was er (gelukkig) niemand beschikbaar. De taart was nog mooier dan ik me kon voorstellen en Lara was helemaal onder de indruk. Het was het ritje naar Hoogezand meer dan waard! Hartstikke bedankt!

tanja geplaatst op Mar 30, 2013 12:51 PM

hoi anita, wij hadden jouw de vrije hand gegeven om een mooie en lekkere bruids taart voor ons te maken en dat is je gelukt!!!! we waren super blij met onze taart en hebben er dan ook samen met onze familie en vrienden van genoten. ik zeg op naar de volgende taart die je binnenkort voor ons weer mag maken. mvg dennis en tanja

Renke geplaatst op Mar 25, 2013 11:27 AM

Kwam bij toeval op jouw site. Ziet er mooi uit hoor. Veel succes!

Evelien Postma geplaatst op Mar 23, 2013 11:18 AM

Beste Anita, Gisteravond een workshop gehad van jou. Een supergezellige avond.En wat heb je een prachtige site.Dank je wel voot de leuke avond.

Gerlinda Paas geplaatst op Mar 23, 2013 9:44 AM

Wat was het gezellig gisteravond! En de prachtige taart met hertjes en bloemen vonden mijn meiden prachtig. We hebben er net met opa en oma een stuk van gegeten, heerlijk! Dit doen we nog een keer weer, bedankt Anita!

esther geplaatst op Mar 18, 2013 7:05 AM

Hoi kunstenaar! Wat een mooie angry birds taart voor René. Te mooi om aan te snijden. Toch gedaan vogels, varkens, eieren katapult bewaard staat mooi in de kast. De rest van de taart en versiering is schoon op gegaan. Niemand heeft taart of versiering laten liggen. Kortom een super mooi en lekker kunstwerk. Anita dank je wel. Met spanning wordt uit gekeken naar de workshop paastaart. groetjes van de merels

Ingrid de Vries geplaatst op Feb 27, 2013 12:53 PM

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mn dochter, moeder en schoonzusje een zeer gezellige en leerzame workshop gehad bij cakewish. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Wat een gezellige middag! De volgende dag hadden we nog napret omdat we toen konden genieten van de heerlijke taarten!. Bedankt Anita!

tanja gorter geplaatst op Feb 18, 2013 12:37 PM

hoi hoi, zaterdag hebben wij de ''flappie'' taart opgehaald mijn dochter was er helemaal blij mee. toen we naar huis reden zei ze dat ze hem lief' en erg mooi vond en wou het niet opeten dus een gedeelte van flappie staat er nog. iedereen vond de taart erg mooi en lekker maar vooral dat flappie sprekend leek!! heel erg bedankt!!

Regina geplaatst op Jan 12, 2013 4:37 PM

Hoi Anita; ik heb gisteren jouw visitekaartje van je moeder gekregen (we raakten spontaan aan de praat ivm de stolpen die ze voor jou had gekocht). Net even op je website gekeken...wat een prachtige taarten!!! Ik bewaar je kaartje zeker; altijd leuk voor een workshop of een goeie binnenkomer met een verjaardag! Ik vond het erg leuk dat ik je kaartje heb gekregen van je moeder maar na het zien van de taarten mag je haar nogmaals bedanken! Helemaal TOP!

Nathalie geplaatst op Dec 25, 2012 4:56 PM

Mooie en heerlijke "buurman&buurman taart!! veel complimenten gehad! thx!! en ook erg leuke leerzame workshop gehad, komen graag nog een keer!

marcel geplaatst op Dec 15, 2012 8:28 AM

Anina, dank voor de mooie en ook lekkere taart. t'was een heerlijke verrassing. de vulling bevatte een heerlijk "kado" in de vorm van super brokjes(wat verklap ik niet) t'is zeker een aanrader. We zien nu al uit naar de volgende taart. groet Marcel en familie

Linda geplaatst op Dec 4, 2012 2:36 PM

Hoi Anita wij vonden het echt een hele leuke en leerzame workshop. Heb nu ineens heel veel ideeen om te maken en te doen.Nog een paar spulletjes kopen en snel maar aan de slag.

esther geplaatst op Dec 1, 2012 4:23 AM

Goedemorgen juf Anita, Wat een geweldige workshop Puzzelsinterklaastaart. Als ontbijt heeft de taart het ook goed gedaan op naar de lunch. Graag tot ziens met Pasen of verzinnen we eerder nog een leuk feestje. groet Esther S

Roelien Scholten geplaatst op Sep 30, 2012 8:47 AM

Anita, bedankt voor de prachtige taart die je maakte voor Shyarmalie toen ze haar MBO diploma haalde, ze gaat ondertussen naar de PABO om een juf, die je zo prachtig op de taart had gemaakt, te worden. In de auto hadden we een emotioneel momentje, zo blij verrast was ze en zeer onder de indruk dat de taart zo treffend was, zo echt voor haar !! Groot succes dus, familie en vrienden waren ook onder de indruk en hij smaakte ook heerlijk !! Volgende bestelling komt er aan !!! Groetn uit Stadskanaal !! Roelien :-)

Erwin en Maurieke geplaatst op Sep 10, 2012 4:07 AM

Hoi Anita, bij deze willen we bedanken voor onze mooie taart!!! Hij zag er niet alleen oogverblindend uit maar smaakte ook nog eens heerlijk!! De gasten vonden hem ook echt spectaculair.. Vooral de combinatie van 2 thema's in 1 taart is geweldig gelukt!! Bedankt daarvoor... Groetjes Errie en Maupie ;)

Annelyn geplaatst op Sep 4, 2012 4:06 PM

Hoi Anita, wat een ge-wel-dige dino taart heb je voor Daan gemaakt, WAUW!Zijn mondje viel open van verbazing (van alle gasten trouwens:-))en blijdschap....heel hartelijk dank voor dit kunstwerk en we bestellen zeker vaker bij je! Hartelijke groet, Annelyn

Mika geplaatst op Jun 28, 2012 2:00 PM

Anita, was zo lief om op het laatste moment nog angry bird cupcakes voor onze zoon te maken. Hij werd 9 jaar en had geen idee wat hij wilde trakteren. De cupcakes vielen in de smaak bij zijn klasgenoten. Op zijn feestje hadden we als verrasing nog de taart van angry birds laten maken. Wat zag het er fantastisch uit, de kinderen stonden met open mond te kijken. Kortom een groot succes en een aanrader voor iedereen. Nogmaals bedankt Anita, dat je dit voor Mika hebt willen doen. Onze volgende bestelling komt er aan, voor onze dochter die binnenkort 6 wordt.

Marloes geplaatst op Jun 24, 2012 2:53 PM

Hai, in februari hebben wij in Amsterdam een prachtige taart mogen ontvangen voor Tycho zijn eerste verjaardag. Een doorslaand succes! Hij zag er top uit en smaakte geweldig! Dank. Groet, Marloes

Anja en Eddy geplaatst op May 20, 2012 4:34 AM

Bedankt voor het meken van onze bruidstaart 11 mei. Hij was niet alleen heel erg mooi maar ook erg lekker!!

Fam.Jonkers geplaatst op May 16, 2012 3:55 AM

Hoi Anita, Nog heelerg bedankt voor het maken van de mooie Bumba taart voor Justin zijn verjaardag! Op deze bijzondere dag, een hele mooie taart! Iedereen vond hem mooi& hij was ook nog eens super lekker! Ik zal zeker nog eens bestellen! Groetjes Fayola

Bianca geplaatst op May 5, 2012 2:07 PM

Hoi Anita, marijn zag meteen dat het kleine meneer roe was dus het is goed gelukt. De taart was ook super mooi en lekker ik kreeg er ook mooie reacties op.

Gretha Frericks geplaatst op May 2, 2012 1:31 PM

We hebben een geweldige middag gehad met uiteraard een leuk resultaat. Zeker aan te bevelen Ook je website is al om van te smullen.

Annette Knoop geplaatst op Apr 24, 2012 7:38 AM

Hoi Anita, De taart voor Eric zijn 18e verjaardag was een grote verrassing voor hem! Hij vond de taart erg leuk en lekker, maar dat wisten we al. Zijn broertje Coen wil ook een taart voor z'n verjaardag, dus dan weet je het wel.... We hebben er weer van genoten, iedereen vond het een kunstige taart. Dankjewel! Groetjes Annette

Thea geplaatst op Apr 13, 2012 5:09 AM

Wat een verrassing kreeg ik op mijn 50ste verjaardag. Een super mooie, maar vooral lekkere taart. Iedereen heeft er van genoten en was jaloers dat ik zo'n mooie taart kreeg van Jannie. Mijn complimenten. Cake Wish hou ik zeker in gedachten. Heel erg bedankt. Groetjes Thea

Annette geplaatst op Apr 9, 2012 7:18 AM

Hoi Anita, De workshop op 5 april was erg leuk om te doen en het resultaat was ook erg mooi en heel erg lekker! Bedankt voor de inspiratie! Groetjes Annette

Iwan, Aline, Hugo & Marijn geplaatst op Apr 9, 2012 4:48 AM

Hallo Anita, we hebben weer een 'reden' gevonden om een heeeeerlijke taart bij jou te bestellen. Wat lekkers bij de koffie met Pasen. Geen paashaasjes of eitjes, maar voorjaarsbloemen met een frisse vulling. De taart ziet er weer prachtig uit en de smaak is wederom superlekker. Complimenten.

Gea geplaatst op Mar 11, 2012 6:14 AM

Hallo, Gisteravond meegedaan aan jouw workshop cupcakes maken in Veendam. Het was een leuke en leerzame ervaring.De kinderen vonden het ook heel mooi en heel lekker. Een geslaagde workshop. Groetjes Gea de Haan

Annemiek geplaatst op Mar 10, 2012 4:57 PM

Hallo, ik heb een foto van een super taart bij Karin Boes op fb gezien. Ze heeft mij verteld waar ze de taart vandaan heeft. Net heb ik je op fb gevonden om te kijken naar een website. Deze stond er niet op, net maar even gegoogled en jou gevonden. Je staat nu in mijn favorietenlijst. Ik ga zeker een keer bestellen!!! Groetjes Annemiek

Dorien geplaatst op Feb 20, 2012 2:03 AM

Hoi Anita, we hebben afgelopen vrijdag een leuke en leerzame avond gehad. En oo wat een heerlijke taart! Groetjes Dorien

Georgina geplaatst op Feb 10, 2012 4:40 PM

Halloo!! Heel erg bedankt voor de prachtige Louboutinkussentaart met schoentjes erop. Ook de cupcakes waren prachtige. En alles was zo lekker! Ik was sprakeloos dat toen ik die taart zag! Dat je dit voor elkaar hebt gekregen! Geweldig! Groetjes Georgina

Trees van der Maar geplaatst op Feb 7, 2012 4:12 AM

Wij wonen in Groningen en hebben de taart voor onze kleinzoon Tycho meegenomen naar Amsterdam. Hij werd 1 jaar en het moest een bijzondere taart worden. Nou dat is gelukt!!! De taart is op facebook geplaatst, en heeft veel reacties opgeleverd. Cakewish straks wereldberoemd.

Nicole geplaatst op Jan 22, 2012 2:42 PM

Hallo Anita, Marijn was erg verrast toen hij de Thomas taart zag. Vooral Thomas zelf viel erg in de smaak! Het was eigenlijk jammer om de taart aan te moeten snijden. Natuurlijk toch gedaan en heerlijk gegeten. Bedankt voor dit prachtige kunstwerk!

Karlinda geplaatst op Jan 19, 2012 4:22 AM

Hoi Anita, Wat een gezelligheid afgelopen dinsdag.. Ontzettend leuk hoe je ons de techniek leerde voor de cupcake's! Ze vielen thuis goed in de smaak :) We komen zeker nog eens terug. Groetjes Karlinda

Selina geplaatst op Jan 9, 2012 11:52 AM

Zo, je hebt heel wat bewondering geoogst met de prinsessentaart voor Meike! En hij was echt heerlijk! Heel erg bedankt! En ik ben benieuwd naar hoe het dinsdag gaat :-)

Marijn geplaatst op Dec 24, 2011 1:37 PM

Hallo Anita, De snowboardtaart was helemaal goed. Eigenlijk jammer om hem op te eten. Zo mooi! Maar ook erg lekker, ik ben gek op chocoladetaart en zo lekker als deze heb ik nog nooit gehad. De volgende keer eet ik hem lekker weer op. Heel erg bedankt. Groetjes Marijn

Monique en Leendert geplaatst op Dec 12, 2011 12:44 PM

We hebben je taarten bewonderd op de kerstmarkt. Ze zijn erg mooi. Als de gelegenheid zich voordoet dan nemen we graag een keer iets van je af! Wie weet tot gauw.... Groetjes van Monique en Leendert

Petra geplaatst op Dec 7, 2011 5:46 AM

Hoi, wat een feest om een taart van jou te presenteren. Onze dochter vond de Mega Mindy taart helemaal te gek. Hij was ook erg lekker! Ik heb in ieder geval flink reclame voor je gemaakt! Super correcte service en benadering van jou, dank daarvoor. Zeker weten tot de volgende keer, waarschijnlijk een Bumba of Woezel en pip taart in maart. Veel succes!

krista de vries geplaatst op Dec 3, 2011 3:42 PM

Hoi Anita, Vandaag op verjaardag geweest bij Michelle en Sebastiaan en wat een mooie taarten hadden en ze smaakten heerlijk, weer een mooi kunstwerk afgeleverd Gr. Krista

Wouter geplaatst op Sep 16, 2011 12:14 PM

Hallo Anita, de cupcake's die je hebt gemaakt waren met mijn naam en autologo echt een super verrassing op me verjaardag! echt prachtig zoals je ze gemaakt heb. er zal ook op mijn werk nog lang nagepraat worden over deze prachtige creatie's! Groeten Wouter

Frea Hulshof 11-sept 2011 geplaatst op Sep 11, 2011 7:53 AM

Hallo Anita de bruidstaart was geweldig en heel lekker onze zoon en schoondochter waren erg verrast , dank je wel.

sietse geplaatst op Aug 14, 2011 4:29 AM

Hey hoi, Dank dank dank voor de geweldige taart. Eindelijk, na 3 taarten te hebben weggegeven (waar ik dus niks van gehad heb) heb ik nu dan toch zelf ook mogen proeven, en wat was dat lekker. Nogmaals dank voor deze supermooie en lekkere taart. groetjes Sietse

wendy geplaatst op Jul 24, 2011 1:20 PM

Hoii Anita, Mijn vader vond de taart helemaal geweldig!! Hij showde hem aan iedereen die op visite was,haha..Hij was ook erg lekker. Dankjewel in iedergeval! Groetjes wendy

jg schoonbeek geplaatst op Jun 28, 2011 9:51 AM

hoi anita ik wil je nog even bedanken voor de taart van ruben vond hem heel leuk en lekker groetjes coba

Joop en Tinie geplaatst op Jun 24, 2011 1:11 PM

Hallo Anita! Wat een geweldige taarten voor een nette prijs! We gaan gauw een keer bij je bestellen hoor. Groeten Joop en Tinie

Rianne Eskes geplaatst op Jun 24, 2011 3:50 AM

De tractaties waren een enorm succes op school: de draakjes en elfjes werden soms zorgvuldig van de cakejes afgehaald om eerst thuis nog even te kunnen laten zien ! Ook de mega mindy taart van mijn dochter was geweldig !!! Vooral ROZE chocolade: heel bijzonder ! Nogmaals bedankt voor de heerlijke, en erg mooie creaties !!!!

angelique geplaatst op Jun 16, 2011 2:49 PM

Hoi Anita, De cupkakes voor Nick zien er geweldig uit!!! Gewoon zonde om op te eten. Ze smaken vast net zo geweldig als ze er uit zien. Ik ben heel benieuwd hoe iedereen morgen reageerd. Bedankt voor de service en we weten je een volgende verjaardag zeker weer te vinden. En wie weet een keer voor een workshop? Groetjes Angelique

Saskia geplaatst op Jun 11, 2011 4:54 AM

Hoi Anita, de workshop van gister was zeer geslaagd! Ik vind het bijna zonde om de mooie taart aan te moeten snijden.. Bedankt! Groetjes Saskia

Henk geplaatst op Jun 10, 2011 6:31 PM

Hi Anita, de workshop was echt super. Heel gezellig en zeer leerzaam en natuurlijk de mooie taart als eind resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt. grt Henk

Jeroen en Eline. geplaatst op Jun 8, 2011 5:32 AM

Hoi Anita, Wat hebben we gisteren een leuke avond gehad!!! Met als resultaat, de plannen voor een fantastische en bijzondere bruidstaart. Heel erg bedankt! Groetjes van Jeroen en Eline.

Gerda Smits geplaatst op Jun 6, 2011 4:32 PM

Wat een hele leuke en lekkere taart had je gemaakt voor onze zoon Jan-Hein. Hij was erg lekker. Ik hou je adres op mijn pc ook al wonen wij verweg in het Land van Maas en Waal.

Andrea en Jan-Hein geplaatst op Jun 6, 2011 4:23 PM

Hoi Anita. De taart voor Jan-Hein was helemaal super! Hij liep de hele avond alleen maar te glunderen en heeft de taart direct op zijn Hyves gezet! Was er dus helemaal tevreden mee! En hij smaakte ook nog eens heerlijk! Lekkere luchtige cake! Zelfs Thijmen (3jr), die niet van taart houdt, vond het lekker! Liefs Andrea

s hensema geplaatst op May 4, 2011 9:09 AM

Hoi Anita, heel erg bedankt voor de taart die je voor Jamie hebt gemaakt, hij is echt super. Je moet ze niet meer zo mooi maken, ik heb nu twee taarten weggegeven en ze vinden hem steeds zo mooi dat ze het zonde vinden om hem aan te snijden, dus ik krijg er zelf nooit een stuk van. Groetjes Sietse

Anja Nonkes geplaatst op Apr 25, 2011 1:24 PM

Heej Anita! De taart was echt SUPER mooi en erg lekker. Heb veel leuke reacties gehad! De politietaart maakte het feest helemaal compleet, Thanks :)

A.Veenstra geplaatst op Apr 21, 2011 2:46 PM

Hallo Anita, de taarten die je hebt gemaakt voor de verjaardagen van pap en mam zijn super mooi vooral de matroos lijkt sprekend .(de muizen trouwens ook) Veel liefs pap en mam.

Evelien Landlust geplaatst op Apr 17, 2011 7:31 AM

Hoi Anita, Gisteren hebben we genoten van de overheerlijke Jip & Janneke taart ! Het was echt een plaatje om te zien, bijna te mooi om op te eten. Alle reacties waren super ! Iedereen vond hem mooi, en lekker. Tot de volgende keer dan maar !?!

Ivana Fellinger geplaatst op Mar 28, 2011 10:30 AM

Hoi, nog bedankt voor de mooie taart die je voor de verjaardag van Sumitha hebt gemaakt. Hij was echt ontzettend mooi en erg lekker. Hij is helemaal op gekomen. Sumitha en de rest van het bezoek vonden de taart echt geweldig. Mocht ik weer een keer een taart nodig hebben, zal ik die zeker weer bij jou bestellen. Groetjes, Ivana

Alette de Vries geplaatst op Mar 28, 2011 9:44 AM

Lonneke vond de taart helemaal super, ze was er stil van hahaha. Het paardje bovenop wordt bewaard, dat is zeker :) Dus wederom een succes :) gr Alette

Annette Valk geplaatst op Mar 20, 2011 3:41 AM

Ik heb even je website bekeken Anita, wat een geweldige taarten! Ik ga het zeker onthouden als er een gelegenheid is. Ik vond het ook erg leuk om je gesproken te hebben. Hartelijke groet, Annette Valk, Aromatica - Zwolle

Alette geplaatst op Mar 12, 2011 4:34 PM

Wat heb je weer mooie taarten gemaakt, super. Ze worden steeds mooier :) Fijne zondag gr Alette

Marjan geplaatst op Mar 5, 2011 4:23 PM

Hallo Anita Marit haar traktatie op jou cupcakes was 1 groot feest!Ze waren echt super mooi! Bedankt. Gr marjan

Alette geplaatst op Mar 5, 2011 4:00 PM

Vanavond de Mario taart opgehaald, hij was super. Alvin was sprakeloos en is er super blij mee. Nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige taart. Je kaartjes komen in de winkel :) Sinds vanavond is mijn eigen site ook geboren www.letscandy.nl gr Alette

Christa geplaatst op Feb 28, 2011 12:36 PM

Hey Anita! Bedankt voor de mooie en lekkere taart! Mijn vader was er erg blij mee, hij wist niet wat ie moest zeggen.. Hij was er gewoon even stil van.. Dus we hebben er erg van genoten, dankjewel!

jeanet siemons geplaatst op Feb 27, 2011 5:12 AM

hoi anita een geweldige taart was erg lekker sanne vond hem ook erg mooi en was verrasd bedankt liefs en groetjes jeanet

gea got geplaatst op Feb 10, 2011 2:04 PM

Hallo Anita, De 2 heksentaarten die ik had laten maken toen ik Sarah zag waren superformiweldigeindigfantako- losachtig. Mijn gasten hebben ervan genoten. Voor herhaling vatbaar. Groetjes Gea (zus van Heks Bea van de Heksenketel)

Fam. Bosma geplaatst op Jan 17, 2011 1:56 AM

De Playmobil-taart voor Hessel was verrukkelijk en ontzettend mooi! Iedereen verwachtte al dat ik weer een taart bij je zou bestellen, dus de reacties waren dan ook een en al positief! De zelfgemaakt cup-cakes zijn dankzij jouw advies ook een succes geworden! Dank dank dank :-)

Sunita geplaatst op Jan 15, 2011 5:08 PM

Hallo Anita, bedankt voor de gezellige avond! De taart smaakte uiteraard heerlijk! Zo'n workshop zullen we zeker nog een keer willen volgen, dus tot ooit ! Groetjes Sunita

Radha Jankipersad geplaatst op Jan 15, 2011 4:18 PM

Hoi Anita, wat was onze workshop geweldig. Het was een top avond. Niet te vergeten het resultaat.(mijn taart) Mijn mannen vonden de taart heerlijk en mooi. Many thanks. Groeten en veel liefs, Radha

Mitchell de Boer geplaatst op Jan 5, 2011 5:18 AM

Hallo buurvrouw, bedankt voor de mooie taart en traktatie die u heeft gemaakt voor mijn verjaardag. Mijn visite en klasgenootjes vonden het heel lekker! Ik heb ook al een aantal kaartjes weggegeven! Dus dat beloofd nog wat! Groetjes Mitchell

Jiny geplaatst op Dec 17, 2010 12:56 PM

Hoi Aniet, Nogmaals bedankt voor de prachtige taarten voor Robin en Milan. Ben heel stevig aan het denken voor een tarrt voor mijzelf moeilijk moeilijk. Misschien laat ik me maar verrassen. Liefs ikke.

Wander Prins geplaatst op Nov 25, 2010 6:01 AM

Hoi Anita, Bedankt voor het maken van de mooie taart voor Marit. Ze was er helemaal blij mee, net als wij trouwens. Veel vrienden vonden de taart ook erg mooi en wilden graag weten waar we die vandaan hadden. Hebben dus jou gegevens doorgegeven en wie weet mag je voor hen ook een taartwens vervullen. Bedankt. Groetjes Wander en Sascha

Sietse geplaatst op Nov 16, 2010 8:13 AM

Hoi Anita, bedankt voor de geweldige taart die je voor Radha hebt gemaakt. Ik zal de foto's even op mijn hyves-site zetten en een beetje reclame voor je maken, dat heb je met die taart wel verdiend. Groetjes Sietse

Nicole Sondag geplaatst op Nov 16, 2010 6:48 AM

Hallo Anita, Uit naam van ons allemaal maar vooral van mijn vader en moeder, heel erg bedankt voor de overheerlijke en vooral ook prachtige taart. De verrassing is goed gelukt. Heel veel succes met je taartencarriere!!!!!!! Nicole

ester geplaatst op Nov 6, 2010 3:44 PM

Wat een mooie en heerlijke taart heb je gemaakt voor de eerste verjaardag van Joris! We hebben nog wel even een taartje erbij gekocht want we vonden hem te mooi om aan te snijden! Ik kijk al uit naar de taart voor de vejaardag van Faya. Groetjes Ester (en de rest van de fam).

Diana geplaatst op Nov 3, 2010 1:31 PM

de geboortetaart was super! namens Sem errrrug bedankt! tot de volgende bestelling!

Rolf en Lucy geplaatst op Oct 18, 2010 4:20 PM

Hey Aniet, was voor Rolf's verjaardag ook een errrrrg lekkere taart!!! De muppets vielen erg in de smaak (letterlijk en figuurlijjk) hahahahaha!!! Liefs van ons:D

Ester geplaatst op Oct 14, 2010 4:21 AM

Hey Anita, wat een geweldig mooie en lekkere taart heb je eind vorig schooljaar voor ons gemaakt. Het heksje met de ketel hebben we nog bewaard. Deze vonden we te mooi om op te eten! Binnenkort maak je een taart voor Joris. Echt heel erg leuk. Groeten!

Janneke Moorlag geplaatst op Oct 10, 2010 2:58 AM

Hoi Anita, Wat een mooie site, en natuurlijk hele mooi taarten die je hebt gemaakt!!!!! Groetjes Janneke!

rika geplaatst op Oct 8, 2010 8:47 AM

Hey Aniet, Luca heeft de beer net opgegeten en mijn zelfgemaakte taart is hier goed ontvangen. Ik vond het gezellig en heel erg leerzaam gisteravond. Hoop dat er nog vele workshop voor je gaan komen,want je uitleg is heel duidelijk en snel aan te leren. Liefs Rika

wietske geplaatst op Oct 8, 2010 7:21 AM

hallo Anita, ik wou je even bedanken voor de gezellige en smaakvolle avond gisteren. De workshop was zeer geslaagd en de kits waren erg blij met de kleuren en verziering. Roy wou de beer gelijk opeten als ontbijt. hihihi.

Janneke geplaatst op Oct 4, 2010 3:30 AM

Hoi Anita, Wij hadden voor onze dochter de Sweet Sixteen taart besteld en raad es? Ze vond de taart het leukste verjaardagskado hahahah. Van de jongste kinderen die op het feest waren mochten we de taart niet eens aansnijden vonden ze echt jammer. Al met al een hele leuke en lekkere taart als de jongste 16 word dan weten we je weer te vinden. Groetjes Janneke.

Anneke van der Maar geplaatst op Sep 27, 2010 4:51 AM

Hallo Anita, wij hadden een Amika taart bij je besteld.Wat een prachtige taart heb je ervan gemaakt, super. We hadden heel veel leuke reacties op de taart. Bedankt! Anneke van der Maar

Petra en Anouk geplaatst op Aug 2, 2010 4:34 PM

De Winx taart die je hebt gemaakt was geweldig! Hij zag er super uit en was nog eens overheerlijk ook!!!

Theo & Immy geplaatst op Jul 19, 2010 7:10 PM

De Drakentaart voor Dion was weer zeer geslaagd. De draak heeft het avontuur (voorlopig) overleefd, de taart is nu op. Dank voor de geslaagde verjaardag! Groeten Theo & Immy.

Petra en Anouk geplaatst op Jul 9, 2010 8:26 AM

Wat een geweldige taart heb je gemaakt voor school! Onze complimenten!!!! Ik heb gelijk je website genoteeerd en ga zeker een keer iets bij je bestellen! Groetjes Petra en Anouk :-)

regina geplaatst op Jul 3, 2010 10:36 AM

he zus, de tractor taart was heerlijk,was een succes! gr regina

rika en de rest van de familie geplaatst op Jul 1, 2010 3:51 PM

Hoi Anita, Nou de taart is goed bevallen hoor. Tamara heeft er foto's van gemaakt ze vond hem geweldig.Ze vond het jammer om hem op te eten.Maar dat hebben we wel gedaan,en hij was heerlijk!!!

Sia Ringenaldus geplaatst op Jun 30, 2010 5:19 PM

Hallo Anita, vanmiddag van jou de site gegevens ontvangen(gouverneur), ik weet werkelijk niet wat ik zie, geweldig wat mooi, en wat een leuke reacties, ik zal voor goed voor je aan de weg timmeren hoor,want dat verdienen deze taarten en jij natuurlijk, heel veel succes en wie weet bestel ik ook een taart bij je, tot ziens voor een lekker bakkie.....

Aly en Harry geplaatst op Jun 30, 2010 10:54 AM

Prachtige taarten. Wat een creativiteit! Héél veel succes met je site.

laura geplaatst op Jun 7, 2010 2:51 AM

Geweldige mooie taarten wat jij maakt het ziet er zo mooi uit. Succes.

Roelie geplaatst op Jun 4, 2010 11:10 AM

Ziet er echt prachtig uit Anita. Heel veel succes

Theo geplaatst op Jun 1, 2010 5:55 AM

Wij hebben voor onze zoon een taart van brandweerman Sam besteld. We waren bijzonder verrast toen we het resultaat zagen! En niet minder belangrijk....de taart smaakte verrukkelijk! Op naar de volgende bestelling. Groeten Theo & Immy.

Fabienne geplaatst op Jun 1, 2010 2:39 AM

Hi Anita! Wat een fantastische taarten maak jij zeg! En wat een goed idee deze site. Heel mooi! Ik ben ook een taartenbakker, maar die halen het echt bij lange na niet bij die mooie van jou. Succes met de site!

jan,rika & luca geplaatst op May 31, 2010 1:39 PM

De taarten die je hebt geplaatst zijn allemaal ware kunstwerken. Veel suc6 met de verder resultaten. De 29ste juni zien we de brandweertaart wel komen en de prijs moeten we nog ff bespreken.

Lucy geplaatst op May 31, 2010 12:47 PM

hey aniet, wat leuk meid!!! een eigen site:D:D:D kan alleen je taarten niet bekijken...mss een foutje in de site ofzo??? 't Is wel een heel erg leuk idee!!! xxx en heel veel suc6 ermee!!!

Jiny geplaatst op May 31, 2010 11:46 AM

Heel mooi gemaakt. heb je al visitekaartjes, kan ik ze voor je uitdelen. Succes.

Uw naam:*

Uw e-mailadres:*

Voer reactie in:*

bottom of page